همانطور که از نام این نوع گیت ها پیداست فرکانس کاری آنان در محدوده کاری فرکانس رادیویی است. فرکانس رایج این نوع گیت ها ۸٫۲ مگاهرتز میباشد. سازوکار عملکرد گیت های RF به این نحو است که آنتن فرستنده محدوده فرکانسی مشخصی را حول ۸ مگاهرتز جاروب میکند (Frequency Sweep) و بر اثر عبور تگ، افت امپدانس روی آنتن گیرنده باعث آلارم میشود. اما از نقطه ضعف این دستگاه ها این است که یک دستگاه RF به سبب جاروب فرکانسی مداوم در محدوده مشخص، ممکن است دچار تداخل با دیگر دستگاه های مجاوری گردد که در فرکانس مشابه کار میکنند یعنی یک دستگاه RF میتواند نقش تگ RF را برای گیت های RF دیگر شبیه سازی کند و از آنجاییکه تقریبا هیچ استاندارد سنکرون سازی مشخص جهانی برای گیت های ضد سرقت فروشگاهی RF تعریف نشده است، بحث تداخل یکی از معضلات گیت های هم فرکانس RFمیباشد. فروشگاه شماره یک را در نظر بگیرید که در آن یک گیت فروشگاهی RF با فرکانس ۸٫۲ مگاهرتز نصب شده است و دستگاه به خوبی کار میکند. بعد از مدتی یک گیت RF از یک کمپانی دیگر و هم فرکانس (۸٫۲ مگاهرتز) در یکی از فروشگاه های مجاور(شعاع ۱۵۰ متری) نصب میگردد. در این صورت احتمال از کار افتادن دستگاه فروشگاه شماره یک وجود دارد یا احتمال از کار افتادن دستگاه نصب شده در فروشگاه دوم به دلیل تداخل با دستگاه فروشگاه اول وجود دارد. مختل شدن کارکرد فنی گیت RF یا مختل کردن یک گیت RF توسط گیت دیگر، بستگی به پارامتر های متعددی از جمله سرعت جاروب فرکانسی، میزان توان تشعشعی فرستنده آنتن گیت، حساسیت گیرنده و فاصله دو گیت نصب شده از یکدیگر دارد.
برای حل مشکل تداخل احتمالی گیت های ضد سرقت RF، تدبیری توسط برخی از کمپانی های تولید کننده این گیت ها اندیشیده شده است و آن هم تولید گیت های RF مولتی فرکانس است (Multi Frequency) . به این معنا که یک گیت RF مولتی فرکانس میتواند با چند فرکانس جاروب مختلف مثلا ۸ مگاهرتز، ۵ مگاهرتز، ۴ مگاهرتز و ۳ مگاهرتز کار کند. به این منظور، چنانچه که این گیت دچار تداخل با گیت RF دیگری با فرکانس مشابه گردد، فرکانس جاروب را تغییر میدهند و در این صورت خطر تداخل برطرف میگردد. اما باید کلیه تگ های فروشگاه به علت تغییر فرکانس جاروب گیت RF، تغییر کند. زیرا فرکانس کاری تگ ها ثابت است. پس برای برون رفت از مشکل تداخل گیت های RF باید از سیستم های مولتی فرکانس استفاده نمود و همچنین باید تگ هایی با فرکانس های مختلف در اختیار داشت تا به محض بروز مشکل تداخل، فرکانس کاری دستگاه را تغییر داد و تگ ها بسته به فرکانس انتخابی تعویض شود.
از نقاط قوت سیستم های RF میتوان به لیبل آنها اشاره نمود که به دلیل سادگی تکنولوژی ساخت، نسبت به لیبل های دیگر دارای قیمت نسبتا ارزان تری میباشد و به دلیل ارزان بودن و شکل فیزیکی تخت آن در محافظت از کتابها در یک کتابفروشی به کار میرود. این لیبل ها پس از پرداخت وجه کتاب به صندوق دار توسط دستگاه غیر فعال ساز (Deactivator) برای همیشه غیر فعال میشود و بر خلاف لیبل های EM قابلیت دوباره فعال شدن را ندارد.
از نقاط ضعف لیبل های RF آن است که لیبل های RF برای محافظت از اشیایی مثل اغلب ظروف که محتوی مایعات هستند همچون محافظت از عطر و ادکلن ها، محافظت از لوازم آرایشی و …. به علت بالا بودن فرکانس کاری و عدم عبور موج با فرکانس مگاهرتز از مایعات ، کاربردی نمیباشد.
همچنین لیبل های RF و تگ های RF برای محافظت از اشیایی مثل طلا و جواهر قابل استفاده نیستند زیرا میزان هر چند اندک فلز باعث از تنظیم خارج شدن لیبل ها و تگ های RF از فرکانس اصلی میشود.